Akademi

ONKO AKADEMİ

 ONKO'YU SEÇMENİZ İÇİN 9 SEBEP; 
3.ONKO AKADEMİ
ONKO Emlak, Türkiye’deki ofis yapılanmasını başlatmadan önce altyapı çalışmaları yapmış ve ilk günden beri çalışmalara devam ederek bunları geliştirmiştir. Bu doğrultuda Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı standartlarına uygun ilk eğitim akademisi,  ONKO Emlak çatısı altında kurulmuş ve buna yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım yapılmıştır.
Ayrıca konusunda engin tecrübelere sahip Eğitim Müdürü, sürekli genel merkez bünyesinde çalışmakta ve ofislere destek vermektedir.
ONKO Emlak Akademi’nin amacı, temel gayrimenkul eğitiminden başlayarak her bir ONKO Emlak’layı bölgesinde; Konut, Ticari Gayrimenkul, Proje Pazarlama, Endüstriyel Gayrimenkul, Arazi Geliştirme gibi konularda bilgili ve başarılı kılmaktır. Bu nedenle ONKO Emlak Akademi, sektörün en yoğun eğitim içeriğine sahip eğitim kurumlarından bir tanesidir.
KARİYERA
ONKO Emlak Akademi’nin benzersiz ve sektördeki en uzun başlangıç eğitimi olan Kariyer ONKO Emlak ;
             Temel Gayrimenkul Satış Eğitimi
             Teknoloji Eğitimi
             ONKO Emlak Sistem ve Kültür Eğitimi
             Tapu Eğitimi
             Sahibinden Satılık’lardan Telefonda Randevu Alma Eğitimi
             ONKO Emlak Koçluk Eğitiminden oluşmaktadır
BAŞARILI BROKER PROGRAMI
ONKO Emlak Franchise’nın yeni almış olan broker’lerimize yönelik sunulan broker yetiştirme ve adaptasyon programıdır.
Bu temel eğitimlerin dışında belirlenen eğitim takvimi doğrultusunda yıl içerisinde farklı konularda uzmanlık ve kişisel gelişim eğitimleri düzenlenmektedir.
ONKO ARGE
Türkiye’de  yapılan çalışmaları ile birlikte ofislerin ve gayrimenkul danışmanlarının sahada yaşamış olduğu sıkıntılar analiz edilmekte ve pratik uygulamalar ile çözümlenmektedir.
ONKO KARİYER SEMİNERLERİ
ONKO Emlak Akademi çatısı altında sektörün en önemli sıkıntılarından biri olan gayrimenkul danışmanı bulma problemi, ONKO Emlak Türkiye’nin organizasyonunu yaptığı seminerler ile giderilmeye çalışılmaktadır. Bu seminerler sadece ve sadece gayrimenkul danışmanı bulmaya yönelik etkinliklerdir
ONKO ANALİZ
ONKO Emlak’ın, diğer markalardan en önemli farkı, iş ortaklığı sözleşmesi imzalandıktan sonra Franchise Geliştirme departmanı ile vermiş olduğu servistir. Kurumsal gayrimenkul pazarlama sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan yatırımcıların işe uyum sağlayamama problemi, konusunda uzman bölge yöneticileri ile yapılan ONKO Emlak Coaching çalışmalarıyla en aza indirgenmektedir. Ofisler bu doğrultuda sürekli ziyaret edilmekte, hazırlanan iş planları doğrultusunda başarıya ulaşmaları sağlanmaktadır.