Bizi Seçmeniz İçin 10 Neden

  • Anasayfa
  • Bizi Seçmeniz İçin 10 Neden

TEKNOLOJİK ALTYAPI

     8-TEKNOLOJİK ALTYAPI

İŞ ORTAKLIKLARI

ONKO Emlak alanında lider kurumlar ile birçok iş ortaklığına imza atmış, Kalite Derneği’ne üye yegane markalardan birisidir. Müşteri memnuniyeti çalışmaları çerçevesinde iş ortaklığı ağımız her geçen gün artacaktır. Özellikle son dönemde Findeks ile kişilerin kredi notlarına ulaşım imkanı ve DİSK envanterleri tüm ONKO’lulara ve müşterilerimize büyük katkı sağlanmıştır

OFİS İLETİŞİM SİSTEMİ

ONKO Emlak başarısı kanıtlanmış bir işletim sistemine sahiptir. Bu işletim sistemi çerçevesinde organizasyon şemanız, görev tanımları, iş planları ve iş geliştirme planları her bir broker ve bölge profiline göre ayrı ayrı şekillendirilir. Ayrıca ofisin fiziksel oluşumu ve mimarisi ile ilgili ilk günden itibaren konumlandırma hazırlık çalışmaları uzman ekiplerle birlikte yönetilir.

PAYLAŞIM SİSTEMİ

ONKO Emlak ofisleri, gayrimenkul danışmanları ile benzersiz bir paylaşım sistemine sahiptir. Sektörde baz alınan klasik paylaşım sistemlerinin aksine “Performansa Dayalı Prim Modeli” hem ofis sahipleri hem de gayrimenkul danışmanları daha yüksek kazanç elde etme şansına sahip olurlar.

     ONKO AKADEMİ