Bizi Seçmeniz İçin 10 Neden

  • Anasayfa
  • Bizi Seçmeniz İçin 10 Neden

KÖKLÜ MARKA

1- KÖKLÜ MARKA

 "1993'dan Beri Gayrimenkul Satışında Marka"

1993 Yılında Genç girişimci Hayri KARATAY  tarafından kurulan ONKO Gayrimenkul 24 yıla aşkın süredir müşterilerinin gayrimenkul ihtiyaçlarını eşsiz deneyimler yaratarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

ONKO Gayrimenkul dünyada gayrimenkul Alımak ve Satım dinamiklerini değiştiren sektörün en güvenilir ve en inovatif markası olarak Türkiye’de Emlak ofisleri ve Gayrimenkul Danışmanları ile gayrimenkul sektörüne hızla büyümektedir.

2010 Yılında girişimcilik ruhunu profesyonellik ile birleştirerek Türkiye’de hizmet vermeye başlayan ONKO Emlak Türkiye gayrimenkul sektörünün hızla büyümeye devam etmektedir.

ONKO Emlak, güvenilir, yenilikçi ve kendisini mükemmel hizmet kalitesine adamış ve bu prensiple gayrimenkul sektöründe 24 yıllık  köklü gayrimenkul danışmanlık markasıdır.

Konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında Türkiye’de yüksek satış hacmine sahip olan ve gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren bir kurumdur.

24 yıla aşkın süredir gayemiz insanları hayal ettikleri gayrimenkullere kavuşmalarını sağlamak olmuştur. Gayrimenkul sektörünün uzmanlığımız bizi ve networkümüzü tanımlar. Misyonumuz gayrimenkul konusunda dürüst ve etik bir şekilde hizmet sunmaktan asla vazgeçmemektir.

ONKO Emlak markası Türkiye'nin köklü gayrimenkul franchise sistemidir. Aslında pek çok açıdan Türkiye’de “girişimcilik” ruhunu gerçeğe dönüştüren gayrimenkul firmasında. 1993 yılında genç girişimci Hayri KARATAY tarafından kurulan ONKO Emlak, Türkiye’de gayrimenkul alım ve satım biçimlerini değiştirmiş ve Türkiye’de gayrimenkul konusunda en güvenilir markalardan biri haline gelmiştir. 24 yılık bir süredir, ONKO Emlak networkü Türkiye’de sektörün yenilikçi ve lider kuruluşu olarak anılmaktadır.

DEĞERLERİMİZ

Güven,

Mükemmeliyet,

Memnuniyet,

Kaliteli hizmet,

Gelişim.

Güvenle Gelen Mutluğu Her zaman yaşıyoruz.

ONKO Emlak