Bizi Seçmeniz İçin 10 Neden

  • Anasayfa
  • Bizi Seçmeniz İçin 10 Neden

GÜÇ BİRLİKTELİĞİ

   3- GÜÇ BİRLİKTELİĞİ

ONKO Emlak, Türkiye’deki ofis yapılanmasını başlatmadan önce altyapı çalışmaları yapmış ve ilk günden beri çalışmalara devam ederek bunları geliştirmiştir. Ayrıca konusunda engin tecrübelere sahip Eğitim Müdürü, sürekli genel merkez bünyesinde çalışmakta ve ofislere destek vermektedir.

ONKO Emlak Akademinin amacı, temel gayrimenkul eğitiminden başlayarak her bir ONKO’loyu bölgesinde; Konut, Ticari Gayrimenkul, Proje Pazarlama, Endüstriyel Gayrimenkul, Arazi Geliştirme gibi konularda bilgili ve başarılı kılmaktır. Bu nedenle ONKO Emlak Akademi, sektörün en yoğun eğitim içeriğine sahip eğitim kurumlarından bir tanesidir.

KARİYER

ONKO Emlak Akademinin benzersiz ve sektördeki en uzun başlangıç eğitimi olan Kariyr;

Temel Gayrimenkul Satış Eğitimi

Teknoloji Eğitimi

ONKO Sistem ve Kültür Eğitimi

Tapu Eğitimi

 Sahibinden Satılıklardan Telefonda Randevu Alma Eğitimi

ONKO Koçluk Eğitiminden oluşmaktadır

BAŞARILI BROKER PROGRAMI

ONKO Franchise’ını yeni almış olan brokerlerimize yönelik  sunulan broker yetiştirme ve adaptasyon programıdır.

Bu temel eğitimlerin dışında belirlenen eğitim takvimi doğrultusunda yıl içerisinde farklı konularda uzmanlık ve kişisel gelişim eğitimleri düzenlenmektedir.

ONKO ARGE

Türkiye’de yapılan çalışmaları ile birlikte ofislerin ve gayrimenkul danışmanlarının sahada yaşamış olduğu sıkıntılar analiz edilmekte ve pratik uygulamalar ile çözümlenmektedir.

ONKO KARİYER SEMİNERLERİ

ONKO Emlak Akademi çatısı altında sektörün en önemli sıkıntılarından biri olan gayrimenkul danışmanı bulma problemi, ONKO Emlak Türkiye’nin organizasyonunu yaptığı seminerler ile giderilmeye çalışılmaktadır. Bu seminerler sadece ve sadece gayrimenkul danışmanı bulmaya yönelik etkinliklerdir

ONKO Analiz

ONKO’nun, diğer markalardan en önemli farkı, iş ortaklığı sözleşmesi imzalandıktan sonra Franchise Geliştirme departmanı ile vermiş olduğu servistir. Kurumsal gayrimenkul pazarlama sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan yatırımcıların işe uyum sağlayamama problemi, konusunda uzman bölge yöneticileri ile yapılan ONKO Antrenörlük çalışmalarıyla en aza indirgenmektedir. Ofisler bu doğrultuda sürekli ziyaret edilmekte, hazırlanan iş planları doğrultusunda başarıya ulaşmaları sağlanmaktadır.