Blog

  • Etkili Emlak Bülteni Hazırlama…

    Etkili Emlak Bülteni Hazırlama… ONKO Emlak Gayrimenkul uzmanı Hayri Karatay’ın önerileri: Artık çok emlak ofisinin belirli aralıklarla müşterileri ile, bir takım haber içeriklerini paylaştıklarını g&ou ..

    Devamını Oku
  • Başarılı Bir Emlakçı: Hedef Belirleme ve Planlama

    Başarılı Bir Emlakçı: Hedef Belirleme ve Planlamada 1 Numaralı Emlak Ekibinin Sırları Hayari Karatay… Emlak sektöründe 23 yıllık deneyime sahip. ONKO Emlak Kurucusu Türkiye’de ve kendine ait bir ekibi var. Ö ..

    Devamını Oku
  • Profesyonel Emlak Danışmanlığı

    Profesyonel Emlak ve Ggayrimenkul Danışmalığı: Müşterileri İkna Edebilmenin En Etkileyici Kuralları. ONKO Emlak Gayrimenkul Brokeri Hayri Karatay Müşteriyi İkana Etmenin etkileyici önerileri; Emlak profesyonelleri işlerini ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakırda Satılık Güncel Ev Fiyatları

    DİYARBAKIRDA SATILIK GÜNCEL KONUT İLANLARI. Kaliteli ve modern aynı zamanda avantajlı gayrimenkullerin satın alınması ve kiralanması da son derece pahalıdır. Ancak nitelikli bir emlak firması ile iletişime geçildiğinde firmanın opsiyon ..

    Devamını Oku
  • İkinci El Daire Alacaklar Dikkat !

    İkinci El daire alacaklar dikkat! İkinci El daire sahibi olmayı düşünenler, doğru emlak yatırımı yapabilmek için nelere dikkat etmeli? Yeni konut projeleri yerine 2.el daire sahibi olmayı düşünenler, doğru emlak yatır ..

    Devamını Oku