Blog

  • Emlakta bilinmesi gereken 10 terim! - ONKO Emlak

    Emlakta bilinmesi gereken 10 terim! Emlak Gayrimenkul sektöründe en sık kullanılan ve bilmeniz gereken 10 emlak terimini ONKO Emlak Gayrimenkul sizler için Hazırladı. Emlak sektöründe de, her sektörde olduğu gibi ..

    Devamını Oku
  • Emlak Franchise İçin İstenilen Belgeler araç ve gereç

    ONKO Emlak Gayrimenkul Franchise İstenilen Belgeler ve Aday Büroda Bulunması Gereken Araç ve Gereçler: Aday büronun en az 70m2 iki bölmeli olması şart Emlakçılar için olmazsa olmaz, en az 2 adet ma ..

    Devamını Oku
  • Emlak Gayrimenkul Bayilik Şartları ve Maliyeti

    ONKO Emlak Bayilik Şartları ve Maliyeti ONKO Emlak Global kültürünü oluşturan Müşterilere Kaliteli Hizmet Vermek ilkesini, sektöre yön veren Danışmanlarıyla sürdürüyor. ONKO Emlak Gayrimenkul Da ..

    Devamını Oku
  • Ev Satın Almak Ev Sahibi Olmak

    Ev Sahibi Olmak: Evinizi Alırken Hepimizin hayalidir ev sahibi olmak ve kiradan kurtulmak. Kira ödemek bizim sırtımızda sürekli taşıdığımız bir kamburdur . Son Yıllarda düşen kredi faizleri ve uzayan vade seçenekleri ile ..

    Devamını Oku
  • Edirne En Karlı Emlak Gayrimenkul Bayiliği

    Edirne En Karlı Emlak Bayiliği Onko Emlak Gayrimenkul Edirne’de 2022 Emlak Bayiliğinde En Karlı Fırsatı Sunuyor. 2022 emlak bayilik fiyatlarını kıyaslayın, Onko Emlak Franchise uygun fiyat avantajları ile emlak franchise veriyor. Edirn ..

    Devamını Oku