Blog

  • Antalya Emlak Franchise Fuarı

    ONKO Emlak Antalya Franchise Expo Eurasia’da 1993 Yılından beri Emlak Sektöründe faaliyet gösteren tamamı yerel sermayeli Türkiye’nin güçlü emlak zincirlerinden ONKO Emlak Antalya Bayilik Fuarı Fran ..

    Devamını Oku
  • Emlakta Görüşmenin En Önemli Unsurları Nelerdir?

    ONKO Gayrimenkulde Görüşmenin En Önemli Unsurları Nelerdir? ONKO Emlak gayrimenkul sektörde müşteri görüşmeleri; Gayrimenkul sektöründe yapacağınız müşteri görüşmelerine dair şu if ..

    Devamını Oku
  • Emlak Kariyerinde Başarılı Strateji Oluşturmak

    Emlak Kariyerinde Başarılı Strateji Oluşturmak: ONKO Emlak Gayrimenkul Kariyer ve Başarının Yolları; Emlak ofisleri sektör içinde özgür ruhlu olmalıdır. Bir emlak kariyeri, harika bir yaşam için iyi fırsatlar su ..

    Devamını Oku
  • Kayapınar’da daire fiyatları ne kadar?

    Kayapınar’da daire fiyatları ne kadar? Yeni konut projelerinin yoğun olduğu Kayapınar, ev sahibi olmak isteyenler ve emlak yatırımı yapacakların ilgi odağında. Kayapınar, Diyarbakır’ın emlak yatırımında prim vadeden ilçeleri ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır’da en çok satılık daire aranan ilçeler!

    Diyarbakır’da en çok satılık daire aranan ilçeler! ONKO Emlak Gayrimenkul 2017’de en çok satılık daire aranan 3 ilçeyi açıkladı. Diyarbakır’da satılık daire fiyatları bölgeden bölge ..

    Devamını Oku