Blog

  • Emlak Vergisi Nereye Ödenir?

    Emlak Vergisi Nedir Nereye Ödenir? Emlak vergisi nedir Bina, arsa, arazi ya da işyeri gibi taşınmaz mal varlıklarından alınan vergiye emlak vergisi denir. Sürekliliği olan emlak vergisi, arazi ve bina vergisi olmak üzere iki t&uu ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Bağcılar Gayrimenkul Al-Sat

    SATILIK DAİRE DİYARBAKIR BAĞCILAR: DİYARBAKIR BAĞLARDA EMLAK YATIRIMI; Gayrimenkulde ister yatırım amaçlı ister oturma amaçlı tüm yatırımlarınız için ONKO Emlak Diyarbakır Bağlar ilçesi ve semtlerinde emlak yat ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakırda Gayrimenkul Hizmetleri

    DİYARBAKIRDA EMLAK VE GAYRİMENKUL HİZMETLERİ Diyarbakır ONKO Emlak Gayrimenkul hizmetleri girişimcilerin düşüncelerini hayata geçirmek için iştirakçi olarak her zaman yatırımcıların yanında aracı görevi üs ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı

    Diyarbakır’da Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yatırım danışmanlığı alıcıyla satıcı arasındaki iletişime ortak olmaktır ONKO Emlak olarak arsa, ofis, dükkan, ev, iş yeri, arazi, villa, daire bütün ihtiyaçlarınıza ce ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Kiralık Emlak Fiyatlarında Artış

    2017 Diyarbakır Kiralık Emlak Fiyatlarında Artış Yaşandı! Her ilde kiralık emlak fiyatları her dönemde belirli bir artış yaşamaktadır. Diyarbakır kiralık daire arayışları bir önceki yıla göre hiç bir azalma göstermemişti ..

    Devamını Oku