Blog

  • Kimleri Emlak Ekibinize Alabilirsiniz?

    Emlak Ekibinize Kimleri Alabilirsiniz ONKO Emlak Gayrimenkul Örnek İş Tanımları Artık emlak sektöründe ve hatta tüm sektörlerde bireysel ilerlemek yerine bir ekip veya ortaklık kurmak daha akıllıca bir yöntem ha ..

    Devamını Oku
  • Konut Sigortası ve DASK Arasındaki Farklar

    Konut Sigortası ve DASK Arasındaki Farklar Konut sigortaları, sigorta şirketlerinin paket halinde sundukları sigorta çeşitlerinden biridir. Sigorta şirketleri, bu paketler dahilinde pek çok riske karşı güvence vermektedir. Bu g& ..

    Devamını Oku
  • Konut kredisinde tapu ve ipotek ile ilgili merak edilenler

    Konut kredisinde tapu ve ipotek ile ilgili merak edilenler Konut kredisi ile ev almaya karar verdiniz. Pek çok ev kredisi seçeneği arasından hesaplama ve karşılaştırma yaparak en uygun konut kredisi seçeneğine ulaştınız hatta ..

    Devamını Oku
  • Ekspertiz Raporu Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

    Ekspertiz Raporu Hakkında Bilinmesi Gerekenler! Genellikle bankaların kredi için teminata aldıkları gayrimenkul için sermaye piyasası kurulu lisans diplomasına sahip kişilere düzenlettirdiği bilgi amaçlı rapordur. Bu rapo ..

    Devamını Oku
  • Konut Kredisi Nasıl Çekilir

    KONUT KREDİSİ NASIL ÇEKİLİR Peşinatsız konut kredileri son günlerin en popüler konularından biri. Öncelikli olarak sorulan soruların başında da ‘Konut kredisi nasıl alınır? Biz de öncelikli olarak peşinatsız konut ..

    Devamını Oku