Blog

  • 2018 Gayrimenkul Trendleri TÜRKİYE

    2018 Gayrimenkul Trendleri; Daha zarif ve esnek bir gayrimenkul döngüsü: Gayrimenkul sektörünün yapısı giderek gelişiyor, kazançlar giderek eskiden olduğu gibi yüksek rakamlara çıkıyor. Pazar geniş ..

    Devamını Oku
  • Türkiyede 2017'de Kentsel Dönüşüm Hızlandı

    Türkiye'de Kentsel Dönüşüm... 2012 yılından 2016 yılına kadar olan sürede 80-100 bin civarında bina kentsel dönüşümle yenilendi. Yıkım Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Al ..

    Devamını Oku
  • İstanbul’da çok konut satılan 3 ilçe!

    İstanbul’da çok konut satılan 3 ilçe! İstanbul’da Ekim ayında en çok konut Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir’de satıldı. İşte bu 3 ilçede konut fiyatları! TÜİK’in Ekim ayı konu ..

    Devamını Oku
  • Girişimci Olmak İsteyenler İçin 4 Öneri

    Girişimci Olmak İsteyenler İçin 4 Öneri Birinin girişimci olup olamayacağını değerlendirirken genellikle sorular sorarız: Ne kadar deneyimlisin?, Bulduğun fikir ne?, para kazanabilecek misin? Bu tarz soruları, aslında girişimci olmak i ..

    Devamını Oku
  • Emlak Bayilik Şartları

    Emlak Bayilik Şartları Emlak Hizmetleri yaşamın her kanalında her şekilde karşımıza çıkan önemli bir alandır. İnsanlığın başından beri farklı şekillerde ortaya çıkan Emlak işlemleri hala devam etmekte ve kendini geliştirmektedi ..

    Devamını Oku