Blog

  • Türkiyede Başarılı Emlak Markaları

    ONKO'da Herkes Diğer ONKO'lularin Başarılı Olmasını İster. Gayrimenkul dünyada olduğu gibi Türkiye’de de her zaman en gözde yatırım aracı olarak yerini korudu. Profesyonel gayrimenkul pazarlaması yatırımcılar iç ..

    Devamını Oku
  • Emlak Bayilik Sektöründe Girişimcilik

    EMLAK FRANCHİSE BAYİLİK HABERLERİ Gayrimenkul Franchise Alma Esasları Emlak franchise satın almak, sıfırdan başlayacak olan girişimcilere göre pek çok avantaj sunar. Bu avantajların belki de en önemlisi kendini kanıtlamış bir s ..

    Devamını Oku
  • 2020 Yılı Türkiye’de Satılık Ve Kiralıkta En Çok Artış Yaşanan İller

    Türkiye'de 2020 Yılı SATILIK ve KİRALIKTA En Çok Artış Yaşanan İller. Satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği 5 Şehir Yıllık artış oranları değerlendirildiğinde, Aralık ayında satılık konut fiyatlarının en &cce ..

    Devamını Oku
  • Kadın Emlak Temsilcilik Fırsatı!

    Türkiye'de Kadına Emlak Bayilik Fırsatı! Emlak Bayiliği Veren Şirketler içinde Kadın girişimcilere en iyi ve cazip bayilik teklifi sunan Türkiye’nin Güvenilir Emlak Temsilcilik Veren Şirketi olmaktan gururluyuz. ..

    Devamını Oku
  • Gayrimenkul Danışmanlığı ve Temsilcilik

    Gayrimenkul Danışmanlığı ve Temsilcilik Emlak Danışmanlığı Aidatsız Bayilik Kazancın Tamamı Sizin! Emlak Yönetimi İyi Olmalı Genel anlamda yaptıklarımız sonuçlarımızı belirler. Emlak danışmanlığında öncelikleri doğru belirl ..

    Devamını Oku