Blog

  • Gayrimenkulde Franchise Sistemi

    Gayrimenkulde Franchise Sistemi Nedir? Franchise sistemi nedir, avantajları nedir, globalleşmenin getirisi nedir, Türkiye’de bu konuda neler oluyor sorularının yanıt bulduğu, girişimciliğe ve franchise sistemine dair bilgiler. Franchise ..

    Devamını Oku
  • Yeni Akıllı Ev Trendleri Teknolojisi

    Akıllı Ev Teknolojisi Her ihtiyacınızı öngören ve hayatınızı kolaylaştırmak için aktif olarak çalışan bir ev ister misiniz? Fütüristik gelse de, böyle bir şey pazara ulaşan akıllı ev trendleri sayesinde 2019 ..

    Devamını Oku
  • Satılık Daire İlanı vermek için Tanıtımı Nasıl Yazılır

    ONKO Gayrimenkul Teklifleri ile Evinizi Daha Hızlı Satabilirsiniz Satılık Daire İlanı vermek için Tanıtımı Nasıl Yazılır Harika bir emlak tanımı yapmak, satıcıların evlerini piyasaya sürmek ve bir alıcı bulmak için tamamlamal ..

    Devamını Oku
  • Emlak Bayim Ol!

    Emlak Bayim Ol! Türkiye’nin yerli Emlak zinciri ONKO Emlak olarak, Türkiye genelinde faaliyet gösteriyoruz. Her yıl 1.000 fazla insanı ev sahibi yapıyoruz. Türkiye’de her geçen gün hızla büyüye ..

    Devamını Oku
  • Gayrimenkul Satıcısının Emlak Ofisi ile Çalışması

    Emlak Ofisi ile Çalışmak ve Değiştirmek Alternatif düşünün Evinizi satmak için her zaman geleneksel bir emlakçı kullanmanın daha doğru olduğunu unutmayın – ONKO Emlak Tekliflerine satmak başka bir se&cc ..

    Devamını Oku