Blog

  • Kentsel Dönüşüm Nedir?

    KENTSEL DÖNÜŞÜM Kentsel Dönüşüm Kanunundan yararlanabilmeniz için Apartman, Site veya Yapı Adasındaki Tüm Binalarınız için Bakanlık Yetkili Kuruluşlara başvuruda bulunarak Binalarınız için De ..

    Devamını Oku
  • Emlak Gayrimenkul Franchise

    ONKO Emlak Gayrimenkul Franchise: Gayrimenkul ülkemizde her zaman en gözde yatırım aracı olarak yerini korudu. Özellikle profesyonel gayrimenkul pazarlaması yatırımcılar için son derece karlı bir işletme. Sizin de bu kazanca ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Bağlar Satılık Daire

    DİYARBAKIR BAĞLAR SATILIK DAİRE Yatırım danışmanlığı alıcıyla satıcı arasındaki iletişime ortak olmaktır ONKO Emlak Gayrimenkul Yatırımcı firmalara yer belirlemesine yardımcı oluyoruz. Müşterilerimize en özel coğrafi konumları ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Kayapınar Satılık Daire

    DİYARBAKIR KAYAPINAR SATILIK DAİRE ONKO Emlak Gayrimenkul olarak Yatırımcı firmalara yer belirlemesine yardımcı oluyoruz. Diyarbakır kayapınar Yeni yapı planı olan mütteahitlerimize en özel coğrafi konumları belirliyor satış depar ..

    Devamını Oku
  • Bir Kişilik Emlak Şovu Nereye Kadar Sürdürülebilir?

    Bir Kişilik Emlak Şovu Nereye Kadar Sürdürülebilir? ONKO Emlak Gayrimenkul Artık devir değişiyor diye çoğu kez yazıyoruz. Artık iş dünyasında bireysellik ekip çalışmaları ile yer değiştiriyor. Hele ki rekabe ..

    Devamını Oku