Blog

  • Türkiye'de Ev Satın Alma Nedenleri?

    Emlak İhtiyaçlar Hiyarşisi ve Müşterilerinizin Satın Alma Nedenleri... ONKO Emlak’ın İhtiyaçlar Piramidi’nin emlak piyasasında nasıl faydalı bir araç olarak kullanılabileceğimizi konuşmak istiyoruz. &ldqu ..

    Devamını Oku
  • Satılık Daire Alıcıların İstekleri ve İhtiyaçları

    Satılık Daire Alıcıların İhtiyaçlarını “5 Neden” Tekniği ile Anlayabilirsiniz! Günümüzde alıcılar bir evin yatak odalarını, banyolarını ve her şeyini internet ortamı üzerinden inceleyebiliyor. Online sunduğun ..

    Devamını Oku
  • Girişimcilik Belgesi

    GİRİŞİMCİLİK Mükemmel Patronların 7 Alışkanlığı İyi bir lider olmakla iyi bir patron olmak arasında çok fark olabilir ancak ikisini birden olabilmek imkansız değildir. Çalışanlarına ilham verebilen liderlerin diğer özel ..

    Devamını Oku
  • Mardin’de daire fiyatları yükseldi?

    Mardin’de daire fiyatları yükseldi? Yeni konut projelerinin yoğun olduğu Mardin Yenişehir mahallesinde’ de emlak yatırımı yapacakların ve ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında. Yenişehir, mardinin’ın emlak yatırımınd ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Kayapınar’da dükkan ve iş yeri fiyatları

    Diyarbakır Kayapınar’da dükkan fiyatları ne kadar? Yeni konut projelerinin yoğun olduğu Kayapınar, dükkan ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Kayapınar’da durum: Kayapınar’da dükkan fiyatl ..

    Devamını Oku