Haberler

  • İmar Barışı

    İmar Barışı TBMM’de Kabul Edildi Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan ve 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi amaçlanan "İmar Barışı" düzenlemesinin usül ve esaslarının belirle ..

    Devamını Oku
  • Konut Kredisi Faiz İndirimi

    Konut Kredisi Faiz İndiriminden Sonraki Tablo Ekonomi Kampanya kapsamında konut kredisi faiz oralarının % 0,98’e düşmesi ile 100 bin liralık kredide maliyeti 22 bin 200 lira düşürdü. Ev alırken 100 bin liralık konut ..

    Devamını Oku
  • Her daireye otopark zorunluluğu geliyor!

    Her daireye otopark geliyor! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yerleşim yerlerinde araçların yol açtığı park ve trafik sorunlarının çözümü için hazırlanan Otopark Yönetmeliği Resmi Gaze ..

    Devamını Oku
  • Türkiye’de 2018’de ev sahibi olmak isteyenler için teşvik!

    Türkiye’de 2018’de ev sahibi olmak isteyenler için 4 önemli teşvik! Bu yıl Türkiye’de Daire Satın almayı düşünenler için birçok uygulama hayata geçirilecek… Ev satın ..

    Devamını Oku
  • Emlak Sertifikası

    Uzaktan Eğitim İle Emlak Sertifikası; Emlak Danışmanlarına Zorunlu Sertifika... 2018 Yılında Türkiye’de emlak danışmanları veya emlak ofisi sahipleri emlak sertifikasını almaları yeni çıkacak olan yasa ile birlikte zorunlu hal ..

    Devamını Oku