Haberler

  • Ev satın almak isteyenlere 10 soru!

    Ev satın almak isteyenlere 10 soru! Gayrimenkul danışmanları, ev satın almak isteyenlere doğru soruları sorarak satışlarını daha hızlı gerçekleştirebilirler. Ev sahibi olmak kadar, olanaklarınıza göre nasıl bir evin sahibi olmayı is ..

    Devamını Oku
  • Gaziantep Satılık Emlak İlanları

    Emlak İlanları Gaziantep Gaziantep satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları %0.45 azalış gösterdi. Gaziantep şehrinde ortalama konut metrekare fiyatları 1.530 TL olurken, geri dönüş süresi 16 yıl olarak ..

    Devamını Oku
  • Emlak komisyonuna yüzde 2 sınırı!

    Emlak komisyonuna yüzde 2 sınırı! Emlak alım-satımı ile ilgili gayrimenkul danışmanları için komisyon sınırı yüzde 2 oluyor. Taşınmaz ticaretine ilişkin aracılık ve danışmanlık hizmeti çerçevesini çizen Ta ..

    Devamını Oku
  • Emlak Bayilik Şartları-ONKO

    Emlak Bayilik Türkiye Geneli Emlak Hizmetleri yaşamın her kanalında her şekilde karşımıza çıkan önemli bir alandır. İnsanlığın başından beri farklı şekillerde ortaya çıkan Emlak işlemleri hala devam etmekte ve kendini geliş ..

    Devamını Oku
  • Satılık Emlak İlanları Bolu

    Boluda Satılık Gayrimenkul İlanları 2004 - 2017 yılları arasında Bolu satılık daire fiyat artışı %54,00 olarak gerçekleşti. 2016 yılında Bolu ilinde satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 122.600,00 TL iken, bu yıl i& ..

    Devamını Oku