Haberler

  • Mersinde Emlak İlanları

    Mersinde Emlak Yatırım İlanları Mersin Merkezde Yenişehir, Mezitli, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde yeni yapılar daha çok talep görmektedir. Özellikle lüks konutlarda 2017 yılındaki ivmeyle satışlar devam etmekle birl ..

    Devamını Oku
  • İzmirde Emlak Yatırımı

    İzmirde Emlak Yatırımı Nasıl Ypılmalı izmir şehir merkezinde Konak, Bornova, Bayraklı, Çeşme ve Karşıyaka ilçelerinde yeni yapılar daha çok talep görmektedir. Özellikle lüks konutlarda 2016 yılındaki ivmeyle sa ..

    Devamını Oku
  • Evimi Nasıl Hızlı Satabilirim?

    EVİMİ NASIL KOLAY VE HIZLI SATABİLİRİM DİYENLER İÇİN FAYDALI BİLGİLER 1: Evinizi Satma Sebeplerini Belirleyin Evinizi satma sebebiniz, satışın aciliyetini belirleyen bir unsur olduğundan önem taşımaktadır. Evinizi satma sebebinizi O ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır’da Satılık Arsa Arayanlar!

    Diyarbakır’da Satılık arsa arayanlar için 5 iyi fikir! ONKO Emlak’tan Diyarbakır’da Gayrimenkul yatırım Tüyoları;Bütçenize uygun ve kazanç sağlayacak arsa yatırımı yapmak istiyorsanız, arsa satın a ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır Bağlar’da daire fiyatları yükseldi!

    Bağlar’da daire fiyatları yükseldi? Yeni konut projelerinin yoğun olduğu bağlar bağcılarda, emlak yatırımı yapacakların ve ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında. Bağlar, Diyarbakır’ın emlak yatırımında prim vadeden il&cc ..

    Devamını Oku