Haberler

  • Diyarbakır’de arsalar 2, Kat konutlar %30 arttı!

    DİYARBAKIRDA ARSA VE KONIT FİYATLARINDA ARTIŞ Diyarbakır’de arsalar 2, Kat konutlar %30 arttı! Diyarbakır yeni stadyum son 2 yılda bölgedeki arsa fiyatlarını 2 kata konut fiyatlarını ise %30 varan oranlarda arttırdı. Diyarbakır y ..

    Devamını Oku
  • Emlak Gayrimenkul Bayilik Sistemi

    TÜRKİYEDE EMLAK DANIŞMANLIĞI BAYİLİK SİSTEMİ En Karlı Gayrimenkul Bayilik Sistemi Türkiyenin Her Yerinde Biz rakiplerimizden korkmuyoruz ve onları küçümsemiyoruz da; Çünkü biliyoruz. Rekabet gelişmen ..

    Devamını Oku
  • Emlak Bayilk ve Tanıtımları

    Emlak Gayrimenkul Bayilik Pazarlama Doğru reklam işletmelerin kazanmasını ne kadar çok arttırıyorsa yanlış reklam da o kadar çok ters teper. İlan veren firmalar Emlak Bayilik çalışmalarında bir hata yaparak sürecin herke ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır'da satılık Arsa ve Arazi Fiyatları

    Diyarbakır'da Arsa ve Arazi Fiyatları Diyarbakır’ın en fazla konut satışı gerçekleştirilen ilçeleri Kayapınar, Yenişehir, Bağlar‘ daki arsave arazi fiyatları, mahalle ve özellik bazında incelendi. ONKO Emlak De ..

    Devamını Oku
  • Satılık Daire Fiyatları Diyarbakır - ONKO Emlak

    ONKO Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Gayrimenkul Danışmanlık markası olan ONKO Emlak, Ekonomist Hayri Karatay önderliğinde Gayrimenkul ve Franchising konusunda uzman bir kadro kuruldu. Bu güçlü yapılanmanın ardından Tür ..

    Devamını Oku