Haberler

  • Ev Sahibi Olmak

    Ev Almak: Evimizi Alırken Hepimizin hayalidir ev sahibi olmak ve kiradan kurtulmak. Kira ödemek bizim sırtımızda sürekli taşıdığımız bir yüktür . Son Yıllarda düşen kredi faizleri ve uzayan vade seçenekleri ile ..

    Devamını Oku
  • Mülk Sahipleri Neden Profesyonel Emlakçılarla Çalışmalı?

    Mülk Sahipleri Profesyonel Emlak Danışmanları İle Çalışmalı! Kazanmayı, biriktirmeyi ve mal edinmeyi seviyoruz. Peki bu sevgimizi kullanarak verimli sonuçlara ulaşabiliyor muyuz? Bizler kazanmayı, biriktirmeyi ve mal edinmeyi ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakırda Uygun Fiyatlı ev Bulmak Mümkün

    Uygun Fiyata Diyarbakırda Satılık ev Bulmak Mümkün Ev fiyatlarında özellikle son 5 yıldır çok ciddi bir artış var. Bu fiyat artışı son altı aydır durdu. Yeni yapılan projeler belki inşaat maliyetlerinin artması nedeniyle fiy ..

    Devamını Oku
  • Emlak Sektöründe Markalı Bayilik

    Markalı emlakçılar arasına girebilmek sizin elinizde... "Emlak OFİSİ açmak" bugünlerde sıkça akıllara gelen bir iş fikri olmaya başladı. Sektöre "emlakçılar" gözüyle bakarsak nası ..

    Devamını Oku
  • Kendi İşinizin Patronu Olun.

    Güvenilir Emlak Franchise Markasıyla Kendi İşinizin Sahibi Olun. ONKO Emlak "franchise" vererek büyümek isterken; kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adayları içinde "kurumsal emlakçılık" ..

    Devamını Oku