Haberler

  • Diyarbakır lunapark civarı kiralık lüx 4+1 daireler

    DİYARBAKIR KAYAPINRDA KİRALIK LÜX DAİRELER ONKO Emlak ’tan Kayapınar ilçesinin hızla gelişmekte olan semti 75 yolda Kiralık Lüks 4+1 200m2 Daireler, Odaları geniş ferah, yatak odasında duşa kabin+ giyinme odası yatağınızdan ..

    Devamını Oku
  • Evin Düzeni İçin Pratik Bilgiler

    ONKO EMLAK'TAN EVİNİZ İÇİN 11 PRATİK ÖNERİ! Evimizin eşyalarının güzel ve lüx olmasından daha önemlisi düzenli ve huzurlu olmasıdır. ONKO Emlak Danışmanlık evinizin düzenli ve huzurlu olmasını diler. ..

    Devamını Oku
  • Evin Kira Değerini Düşüren Şeyler

    EVİN KİRA GELİRİNİN DÜŞMESİ. Evin kira değerini düşüren faktörler nelerdir? Ülkemizde yatırım amacıyla konut alanlar yüksek kira geliri elde etmeyi beklemektedir. Fakat bunun için doğru konuta yatırım yapmak ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakırda Emlak Fiyatları Düştü

    Güneydoğuda olaylar nedeniyle emlak fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Artan olaylar, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde olaylarının etkisiyle emlak fiyatlarında düşüş yaşandı. Diyarbakır’da (ONKO E ..

    Devamını Oku
  • Diyarbakır İlçeleri Satılık, Kiralık Daire, Dükkan, Arsa

    Diyarbakır Satılık ve Kiralık Gayrimenkul Bilgileri DÜKKÂN: İşlek veya ana arterde kira getirisi iyi olur ancak yeni gelişen semtlerdeki kadar pirim yapmaz. DAİRE: İşlek, ana arter veya yeni gelişmekte olan yerler hangisi daha kaza ..

    Devamını Oku